La Caracal se face curat!

0
871

“Administrația locala a făcut astăzi curat în zona în care cetățenii certați cu simțul civic aruncă imense cantități de gunoi și vorbim aici de intrarea în oraș dinspre București.

Pentru prevenirea aruncării de deşeuri în locuri neautorizate, primăria solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri, în special încălcări ale normelor de curăţenie să acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin anunțarea administrației locale sau a agentului de salubritate.

Ne-am obişnuit ca de fiecare dată să facă altcineva curăţenie în locul nostru. Ne-am obişnuit să aruncăm întotdeauna vina pe cineva că nu e curăţenie în oraş. A venit timpul ca şi noi să facem curăţenie, alături de cei care sunt plătiţi să facă acest lucru.

Niciodată nu vor fi suficienţi oameni care să lucreze la curăţenia oraşului, dar credem că pot fi suficienţi oameni care să înţeleagă, în municipiul Caracal , că doar cu sprijinul lor putem să facem ca orașul nostru să arate mai bine. Drept urmare, mizăm pe înţelegerea oamenilor de bună credinţă din urbe care pot ajuta prin simpla gestionare a deşeurilor pe care fiecare le generează.” apare pe pagina de socializare a Primariei Caracal.