„Sărbătoarea Teiului”, un real succes al administraţiei din Teslui

0
547

Cu muzică și voie bună. Așa au petrecut sute de localnici din comuna Teslui  şi din împrejurimi, duminică, 7 iulie, la „Sărbătoarea Teiului”. Evenimentul s-a desfășurat  în parcul din satul Cherleştii din Deal, comuna Teslui.

Artiști consacrați ai muzicii populare românești au urcat, rând pe rând, pe scena amplasată în locaţia mai sus amintită, iar spectacolul a ținut mai bine de cinci ore. Dintre aceştia îi enumerăm pe Petrică Mîțu Stoian, invitatul special al evenimentului, Cătălin Bărbulescu, Sorina Dinu, Florica Chircă, Dorina Mete, Daniel Roșoga, Marinela Dobrițoiu, Ștefania Strejescu, Ștefan Constantin, Mădălina Drăgan, Marian Toma și alții, precum și Ansamblul Profesionist „Doina Oltului”.

Pe lângă muzica şi voia bună din peisajul petrecerii nu au lipsit micii și berea care au fost la mare căutare, precum și tarabele cu dulciuri și chilipiruri.

Alături de primarul comunei Teslui, Mihăiţă Lăzărescu, sufletul manifestării şi viceprimarul Ion Calapod, la eveniment a fost prezentă întreaga echipă politică şi administrativă a judeţului  Olt , în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Virgil Delureanu, deputații Dan Ciocan și Marius Iancu, consilierul județean Cătălin Grecu, președintele Asociației Pensionarilor din județul Olt, Emil Marinescu, președinta Organizației Femeilor Social Democrate, Cornelia Sulger, comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Florin Cotoșman, directorul general al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, Florin Barbu, șeful Inspectoratului de Stat în Construcții, Emil Albotă, șeful Inspectoratului Școlar Județean Olt, Adrian Bărbulete, șeful Gărzii de Mediu Olt, comisarul șef Gheorghe Neacșa și șeful on-line PSD Olt, Ionuț Ivan.

Prezenţa primului gospodar al judeţului, Marius Oprescu, la acest eveniment este o dovadă de respect faţă de comunitatea locală.  În alocuţiunea sa, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt a subliniat faptul că administraţia judeţeană va sprijini întotdeauna proiectele pe care le va derula edilul şef al comunei Teslui, Mihăiţă Lăzărescu. „ Bună ziua Teslui și La mulți ani. Am venit astăzi la dumneavoastră, dar nu singur. Am venit cu întreaga echipă politică și administrativă a județului Olt. Cu toții am venit la Teslui din respect pentru domnul primar, pentru toată echipa administrativă, pentru dumneavoastră, pentru că de fiecare data când vă solicităm ajutorul, domnul primar și dumneavoastră sunteți alături de noi. Vă mulțumim pentru acest lucru și vreau să-l asigur pe domnul primar de tot sprijinul nostru în continuare. Așa cum am făcut-o până acum, o vom face și în continuare și vom fi alături de comuna Teslui în toate proiectele pe care dânsul și le propune”, a spus Oprescu.

Primarul comunei Teslui, Mihăiţă Lăzărescu, este convins că datorită sprijinului acordat de Consiliul Judeţean Olt, proiectele derulate de administraţia locală vor avea întotdeauna finalitate.  „ Trebuie să recunosc că, domnul președinte Marius Oprescu este prietenul nostru. Ne-a ajutat de fiecare data, atunci când am avut nevoie. De altfel, multe din realizările pe care le-am făcut în comuna noastră se datorează și dumnealui. Mulțumesc domnule președinte. Sunt sigur că așa se va întâmpla și de acum înainte și că sigur veți fi alături de noi”, a spus edilul şef al comunei Teslui.