VIDEO: Slatina. Caii și vacile te întâmpină la intrarea în oraș

0
609

Poliția Locală nu întreprinde nimic pentru a nu fi murdărită imaginea municipiului Slatina. Ar fi de dorit ca la acest nivel edilii să ia o măsură.

Nu este prima dată când ne aflăm în trafic și la intrarea în oraș, dinspre Craiova, suntem întâmpinați de animale. Luni au fost vaci, marți câțiva cai, iar de-a lungul timpului ne-au trecut prin fața ochiului turme de capre, porci, chiar și miei sacrificați și agățați de copaci.

Cetățenii Slatinei sesizează faptul că pe bulevardul Constantin Brâncoveanu circulă pe stradă sau pe spațiile verzi animale domestice, însă nu a fost luată până în acest moment nicio măsură, imaginea orașului fiind astfel afectată.

După imaginile publicate, câțiva internauți au făcut haz de necaz: ”Poate fac parte din personalul de la spații verzi…” / ”safari autohton” / ”Nu mai au mașini de tăiat iarbă..” / ”Cinste Primăriei ! A găsit o metodă ECOLOGICĂ de a tunde spațiile verzi. Bravo ! Pe căldurile astea, vă dați seama ce poluare făceau mașinăriile alea de tuns. Plus zgomot.”