Director nou la Direcția Regională de Statistică Olt

0
1292

Direcția Regională de Statistică (DRS) Olt are, începând de marți , șef cu acte-n regulă.

Este vorba despre Eugeniu Velcea, care a promovat examenul pentru acest post susținut la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, după ce a obținut 71,4 puncte la proba scrisă şi 86 puncte la interviu, fiind declarat admis.

La concursul pentru ocuparea funcției de conducere vacante de director executiv al DRS Olt, inițial, s-au înscris doi candidați. Este vorba despre Monica Elena Firaru și Eugeniu Velcea. Ambii candidați au fost admiși la proba de selecţie a dosarelor, însă ulterior Firaru nu s-a mai prezentat la examen.

Postul de director executiv al Direcției Regionale de Statistică Olt a mai fost scos la concurs și la sfârșitul lunii septembrie 2018. Atunci singurul candidat înscris la concurs a picat proba scrisă a examenului. Este vorba despre Eugeniu Velcea. El a obținut 61 de puncte în condițiile în care pentru a promova proba și a intra la interviu acesta trebuia să obțină minimum 70 de puncte. Candidatul a fost nemulțumit și a contestat rezultatul, dar comisia i-a micșorat nota, obținând după contestație 57,4 puncte.

Postul de director executiv al Direcției Regionale de Statistică Olt rămăsese vacant după ce Costel Mezdrea a ieșit la pensie.