Handbal: CSM Slatina, într-o nouă formulă

0
792

După un sezon excepţional, în care fetele antrenate de Victorina Bora le-au dat suporterilor mii de emoţii, noul sezon al Ligii Florilor vine cu schimbări majore în componenţa grupării CSM Slatina. Patru din fostele jucătoare şi-au încheiat activitate, părăsind CSM-ul în favoarea altor echipe. DăscăleteRaluca, Chirigiu Ana, Abed Kader Sara şi Lazăr Ștefania sunt jucătoarele care în noul sezon nu vor mai juca pentru echipa oraşului nostru.

Plecarea handbalistelor a fost imediat ocupată datorită noilor transferuri: Sonia Vasiliu, campioana mondială de junioare în 2014, alături de Lorena Ostase, interul stângă în vârstă de 23 ani este originara din Vaslui şi a fost transferata de la Universitatea Cluj.

De la Centrul Naţional de Excelenta Râmnicu Vâlcea se alătură echipei CSM Slatina două jucătoare talentate:  Dulgheriu Elena, portar, în vârstă de 18 ani, originara din Brașov, formată la Kids Brașov de Lena Brebeanu şi Șchiopu Daniela, extrema stângă, în vârstă 19 ani, originara din Drobeta Turnu Severin.

Surpriza de proporţii vine o dată cu revenirea în familie a liderei “generației de aur” a handbalului slatinean, Luciana Popescu (fostă Marin).

Jucătoarea a fost transferată de la Minaur Baia Mare. Aceasta are un palmares impresionant, cu numeroase selecții la echipa Naţională. Luciana a făcut parte din echipa României care a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 desfăşurat în Danemarca. Este câștigătoarea Ligii Naționale în 2014 alături de HCM Baia Mare, jucând şi în Champions League. Palmaresul sau mai cuprinde 2 Cupe ale României (2014-2015) şi 3 Supercupe (2013, 2014, 2015).

Jucătoarele: Lorena Ostase, Andrei Alexandra, Chitacu Oana, Rusu Nicoleta, Drăghici Geanina, Clara Vădineanu, Lăcrămioara Stan, Constantinescu Diana, Cîrligeanu Adina şi Iulia Andrei vor face în continuare parte din echipa CSM Slatina.

La cârma echipei noastre va fi în continuare Victorina Bora.

Noii formule a echipei slătinene îi dorim mult succes în noul sezon al Ligii Florilor!

Alexandra Nardin