Topul celor mai bune unități de învățământ din Olt la Evaluarea Națională 2019

0
2003

  Inspectoratul Şcolar Județean (ISJ) Olt  a realizat un clasament al celor celor mai bune instituții de învățământ din Olt pornind de la rezultatele înregistrate de fiecare unitate școlară în parte la Evaluarea Națională.

  Ierarhia unităților de învățământ din Olt la examenul de evaluarea națională a fost realizată în funcție de criteriile de succes și performanță, cum ar fi ratele de prezență sau de promovare, pe lângă mediile obținute de elevi la examen.

Astfel, topul celor mai bune școli din Olt este deschis de Liceul Tehnologic Tufeni, urmat de Școala Gimnazială Hotărani și Școala Gimnazială Alimănești. Topul celor mai bune 10 unități de învățământ este completat de Școala Gimnazială Baldovinești care ocupă locul IV, Școala Gimnazială Brebeni-locul V, Școala Gimnazială „Buna Vestire” –locul VI; Școala Gimnazială Călui -locul VII; Școala Gimnazială Coteana-locul VIII; Școala Gimnazială „Decebal” Dobrețu- locul IX și Școala Gimnazială Drăghiceni-locul X.

Iată ierarhia completă a unităților de învățământ din județul Olt la examenul de evaluare națională pentru elevii clasei a VIII-a, sesiunea 2019, înainte de contestații, ierarhie întocmită de ISJ Olt: