CAS Olt încheie acte adiționale cu furnizorii de servicii medicale pentru prelungirea contractelor. Care este termenul limită

0
150

Doar până vineri, 28 iunie, mai au termen furnizorii de servicii medicale din judeţ să încheie cu  Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt actele adiţionale pentru luna iulie 2019.

 Reprezentanţii CAS Olt au anunţat că decontarea şi contractarea serviciilor medicale se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2019.

„ CAS Olt încheie pentru luna iulie 2019 acte adiţionale la contractele derulate în 2018 – pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale din tre CAS Olt și furnizori (documente, condiții de eligibilitate etc). Contractarea şi decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale pentru luna iulie 2019 prin acte adiționale la contractele derulate în anul 2018 de CAS Olt cu furnizorii se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2019. Termenul limită de încheiere a actelor adiționale este 28 iunie 2019”, se arată într-un comunicat al CAS Olt.