Silviu Anton: ”Cu un candidat bun, luăm primăria Slatina la anul”

0
1747

Alianța 2020 USR-PLUS a obținut un scor destul de bun la alegerile europarlamentare din 26 mai, iar acum își doresc să câștige și primăria Slatina, pe lângă alte primării din județul Olt.

”Este îmbucurătoare prezența la vot și faptul că oamenii se implică la nivel civic. În județul Olt, am obținut locul 3, însă ceea ce este cel mai important este scorul obținut la Slatina, 21%, unde am avut două secții la care am ieșit pe primul loc și 11 secții la care am ieșit pe locul doi, dintr-un total de 48 de secții de vot. Este evidentă tendința de creștere, ne extindem ca partid și cred că noi cu un candidat bun vom reuși să câștigăm primăria Slatina de anul viitor, chiar sunt convins de acest lucru”, a declarat președintele USR Olt, Silviu Anton.

În majoritatea lor voluntari, oameni care vin din mediul privat, oameni care au răpit din timpul lor liber, din timpul petrecut cu familia și au ieșit în stradă să militeze pentru Alianță, au reușit să schimbe cel puțin viziunea unor cetățeni. Au reușit să arate că se poate face o schimbare la nivel politic.

”Vrem să mulțumim tuturor persoanelor care au participat la vot în data de 26 mai, să le mulțumim că ne-au ajutat să obținem acest scor frumos. Pentru noi este un început bun. Se poate și mai bine de atât, ne-am apucat de muncă de a doua zi după alegeri. Știm că sunt capitole la care nu am excelat în județul Olt și încercăm să îndreptăm situația, astfel încât la alegerile viitoare să ne descurcăm mai bine. Suntem convinși că putem și mai mult în județul Olt. Acum suntem pe val și cel mai greu de gestionat este succesul. Ne-am descurcat în campanie, am trecut peste orice obstacol, nu a fost ușor, am alergat ca niște furnicuțe în tot județul de dimineața până seara. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru energia și entuziasmul de care au dat dovadă”, a spus Daniel Militaru, reprezentant al PLUS.