Noi bilete de tratament la băi pentru pensionarii olteni

0
180

Începând de miercuri, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt va începe distribuirea biletelor de tratament repartizate prin aplicaţie informatică, seria a VII-a, prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 16-19 iunie. Pentru această serie, pensionarilor din judeţul Olt le-au fost repartizate 40 de locuri.

Astfel, au fost alocate automat bilete de tratament în următoarele staţiuni: Bala (12 bilete), Amara (10 bilete),  Buziaş (șase bilete), Olăneşti și Pucioasa, câte patru bilete și Moneasa și Covasna, câte două bilete. Eliberarea biletelor se va face în zilele de luni şi miercuri, până în data de 3 iunie, inclusiv. „Biletele de tratament rămase disponibile se vor afişa în data de 4 iunie şi se vor vinde în data de 5 iunie 2019”, a precizat Iulian Smarandache, directorul executiv al CJP .

Beneficiarii vor fi înştiinţaţi telefonic despre repartizarea biletelor de tratament, lista cererilor aprobate putând fi vizualizată atât la sediul CJP Olt, cât şi pe pagina de internet a instituţiei.