Veste excelentă pentru toți abonații RDS&RCS

0
560

Veste excelentă pentru toți abonații RDS&RCS! Astfel, toți cei care activează extraopțiunea 4K intră automat într-o tombolă pentru cele „mai cool” premii de gaming. Ca să poți participa la marea extragere tot ceea ce ai de făcut este să intri în legături cu un operator al companiei și să soliciți cele mai importante programe TV în format 4K. Ca să beneficiezi de aceste posturi trebuie să știi ca factura ta va crește cu 5 lei în fiecare lună.

Veste excelentă pentru toți abonații RDS&RCS

„Alege extraopțiunea Digi 4K și urmărești, la rezoluție Ultra HD, cele mai importante programe TV”acesta este și mesajul celor de la RDS&RCS. De remarcat că până la data de 1 februarie, postul Digi 4K a putut fi recepționat gratuit de clientii Digi TV care dețineau deja un televizor cu tehnologia 4K și Digi Smart Cam-ul. „Vezi programele tale favorite la rezoluție 3840×2160 și descoperă o imagine mult mai clară și mai apropiată de realitate”, continuă sloganul providerului.

Trebuie specificat că pentru a putea participa la campanie, persoanele fizice, abonate la serviciul Digi TV Digital, trebuie să își activeze în perioada 16 mai – 31 mai 2019 extraopţiunea Digi 4K. Activarea extraoptiunii oferă posibilitatea de a intra automat în tombolă și de a câștiga prin tragere la sorţi premiile puse la bătaie. Cu Digi 4K urmărești cele mai importante competiții sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League și alte campionate europene, dar și cele mai tari filme și programe de documentare, chiar la tine acasă.

Sursa: fanatik.ro