Gabriel Oprea, prezent la Slatina

0
522

Sâmbătă după-amiază în sala de ședințe a Consiliului Județean a avut loc o întâlnire a conducerii centrale a UNPR cu organizațiile locale din județul Olt. Au participat președinții organizațiilor locale, consilieri locali, cei doi consilieri județeni: Pavel Belinski și Jenel Copilău și alți membri din conducerea județeană a partidului.

Întâlnirea a fost prezidată de președintele partidului, Gabriel Oprea, alături de el fiind Anghel Iordănescu, candidat la europarlamentare, Gheorghe Bica, profesor universitar, prreședinte zonal al UNPR, Luminița Adam, avocat, fost parlamentar de Olt, purtător de cuvânt al UNPR,  Jenel Copilău, președintele UNPR Olt și comisar-șer (r) Tiberiu Pană, președintele executiv al partidului.

Au fost prezentate câteva probleme legate de activitatea partidului, de acțiunile care trebuie întreprinse în perioada următoare vizavi de alegerile europarlamentare, aspecte organizatorice ale partidului.

Au participat la eveniment peste 100 de persoane. După discuțiile avute în cadrul partidului a urmat o conferință de presă la care au participat cei din conducerea partidului. Au fost mai multe întrebări puse legate de activitatea UNPR, de faptul că aceștia au pierdut prin desființarea partidului și prin alianța făcută, acum fiind în fază de reorganizare. Ne-a plăcut atitudinea și motivația pe care a avut-o Anghel Iordănescu, prezența sa, dacă va fi să obțină un mandat la Bruxelles, este cu scopul de a reprezenta România. Toți cei care ajung acolo trebuie să reprezinte țara, indiferent de partidul din care fac parte. Este un bun român și pentru el interesele României vor fi importante și pe primul loc.