Programul cu publicul al Centrelor CEZ din Olt, în perioada Sărbătorilor Pascale

0
183

Centrele de relații cu clienții ale CEZ din județul Olt nu vor avea program de lucru cu publicul în perioada 26 aprilie – 1 mai 2019, reluându-și activitatea în data de 2 mai.

 Reglementările în vigoare în domeniul muncii, prezintă zilele de 26 și 29 aprilie, Vinerea Mare și a doua zi a sărbătorii Pascale, zile libere la nivel național. Pentru salariatți din Centrele de Relatți cu Clienții, CEZ Vânzare acordă zi libera și pe data de 30 aprilie (a treia zi a sărbătorii Pascale). Totodată, ziua de 01 mai, Ziua Muncii, este zi liberă la nivel național,se precizează într-un comunicat remis de Direcția Comunicare și Marketing CEZ Romania.

Începând cu data de 2 mai, programul de lucru va fi normal, respectiv 08.30 – 16.30, în cazul Centrelor de Relatii cu Clientii din Slatina, Caracal și Corabia. Pentru orice informații legate de serviciile CEZ, clienții pot apela INFO LINIA CEZ, număr unic de telefon 0251 929, tarif normal pentru apelurile efectuate din rețeaua națională, în intervalul orar 08:00 – 20:00.