Doi procurori noi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina

0
1306

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât, în ședința din 18 aprilie, transferul procuroarei Gabriela Mihaela Moșteanu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, începând cu data de 1 iunie 2019. De asemenea, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât, în aceeași ședință, transferul procurorului Gabriel Mihai Dinică de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, începând cu aceeași data.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a analizat, în ședința din 18 aprilie, mai multe cereri de transfer formulate de procurorii care vor să lucreze la alte instanțe decât cele la care activează în prezent.

Printre aceștia s-au numărat și doi magistrați care activează la instanțe din țară care au solicitat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Aceștia au reușit să-i convingă pe membrii CSM să le aprobe solicitările. Este vorba despre procurorii Gabriela Mihaela Moșteanu și Gabriel Mihai Dinică, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, care începând cu 1 iunie 2019 își vor desfășura activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.