Autoutilitara unui om de afaceri din Olt, scoasă la vânzare de Fisc la jumătate de preț

0
1178

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Olt organizează, pe 3 mai, la sediul din strada Arcului nr.1, din Slatina, licitație pentru vânzarea unei autoutilitare. Autovehiculul aparține unui om de afaceri din Olt, care are datorii la Fisc, și este scos la vânzare pentru a patra oară. Ca urmare prețul de evaluare a fost redus cu 50%.

Fiscul oltean scoate la vânzare o autoutilitară marca Fiat Doblo, an de fabricație 2011, motorină, culoare negru, număr kilometri 158.804, preț de evaluare, redus 50%, exclusiv TVA, de 10.500 de lei. Data limită pentru depunerea ofertelor este 2 mai 2019.

Cei interesaţi în cumpărarea acestui bun sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participare la licitații ofertanții trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației: oferta de cumpărare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului; pentru persoane juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport și nu în ultimul rând declarația pe propria răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.