Voiculescu: „Filiala Olt a PNL va scoate cel mai bun scor la alegerile europarlamentare din 2007 încoace”

0
340

Filiala Olt a PNL va scoate cel mai bun scor la alegerile europarlamentare din 2007 încoace.

Declarația îi aparține chiar președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, care, marți, într-o conferință de presă, a arătat că organizația județeană a PNL și –a asumat un scor de peste 20 la sută la alegerile pentru Parlamentul European.

Am încrederea că filiala Olt a PNL va scoate cel mai bun scor la alegerile europarlamentare din 2007 până încoace și o spun cu toată responsabilitatea și cu toată încrederea pe care colegii mei din tot județul mi-o transmit la întâlnirile pe care le avem aproape zilnic cu dumnealor. Eu și colegii mei ne-am asumat la ultimul Colegiu Director un scor de peste 20 la sută”, a declarat liderul PNL Olt.

Voiculescu a afirmat că PNL vine cu cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare în care se regăsesc oameni cu experiență, lideri puternici ai acestei formațiunii politice, dar și oameni noi. Printre cei care vor candida la alegerile europarlamentare din 26 mai pe lista PNL se numără și primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, care este și președintele Asociației Orașelor din România.

De asemenea, în cadrul conferinței de marți, președintele PNL Olt a abordat  și alte subiecte. De departe cele mai importante vizează evenimentele care se vor derula în  perioada următoare. Este vorba despre Regionala Aleșilor Locali din Sud- Vest Oltenia și Gala Aleșilor Locali ai PNL Olt. Primul eveniment, din data de 6 aprilie, este Regionala Aleșilor Locali din Sud-Vest Oltenia la care vor participa toți aleșii locali din cele cinci județe care compun regiunea. Avem estimat un număr de aproximativ 7000 de persoane. Oltul are un număr de 1000 de delegați. De asemenea, pe 19 aprilie, la Slatina va avea loc Gala Aleșilor Locali ai PNL Olt cu participarea domnului președinte Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Cristian Bușoi, Siegfrid Mureșan, mai mulți candidați pentru lista de europarlamentare, secretarul general al PNL Robert Sighiartău, gală la care sunt invitați toți cei 364 de aleși locali ai PNL Olt”, a conchis Voiculescu.