Poliția județeană Olt, doar cu un singur șef

0
1131

Comisarul-șef Cristian Voiculescu este, de pe 30 martie, inspector-șef al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, după ce împuternicirea fostului comandant, comisarul-șef Ionuț Sîrbu, a expirat. Actualul comandant a primit împuternicire din partea Inspectoratului General al Poliției Române și va ocupa funcția timp de șase luni.

Voiculescu s-a mai aflat pe aceeași funcţie de şef al IPJ Olt în perioada octombrie 2017 – aprilie 2018, iar pe parcursul ultimului an a fost adjunct pe linia de investigații criminale și economice, în cele din urmă revenind la funcția sa din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Schema completă de conducere a Inspectoratului Județean de Poliție Olt este formată dintr-un inspector-șef și doi adjuncți. În acest moment, ambele posturi de adjuncți sunt libere.

Postul de adjunct pe linie de investigații criminale și economice este liber de ceva vreme, iar împuternicirea inspectorului șef Cristian Bădiță, care se ocupa de ordinea publică și rutieră a expirat în același timp cu cea a inspectorului-șef.

Fostul comandant, comisarul-șef Ionuț Sîrbu a revenit ca șef la Biroul Juridic, unde activa și înainte de a ocupa funcția de conducere în cadrul Inspectoratului.