ALERTĂ ALIMENTARĂ. Lidl retrage de pe piață două produse. Care este motivul

0
746

Lidl a anunţat că retrage de pe piaţă două sortimente de sandwich-uri, care conţin făină de soia, nedeclarată pe etichetă. Produsul nu este recomandat persoanelor cu alergii la soia.

Este vorba despre „Chef Select, sandwich”, sortimentele ”Pui şi bacon prăjit” şi ”Salam de Sibiu şi cascaval, 200g“.

Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe eticheta. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Sursa:b1.ro