Ziua Poliției Române, marcată printr-un eveniment la Slatina

0
329

Luni, 25 martie, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt a avut loc un eveniment prin care s-a marcat Ziua Poliției Române. Data sărbătorii a fost desemnată prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002.

La manifestare au fost prezenți prefectul Silviu Neacșu, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Ciugulea, inspectorul școlar general Adrian Bărbulete, reprezentanți de la Garda de Mediu, dar și de la alte instituții cu care Inspectoratul Județean de Poliție Olt colaborează pentru bunul mers al lucrurilor.

În cadrul evenimentului s-a ținut un moment de reculegere pentru polițiștii căzuți la datorie, dar s-a menționat și avansarea în grad pentru mai bine de 100 de polițiști olteni. Au fost acordate premii către membrii instituției care au participat la competiții și au dovedit curaj, tactic și determinare, au fost acordate diploma onorifice pentru toate instituțiile cu care IPJ Olt colaborează de atâția ani într-un profesionist.

În fața Consiliului Județean, cetățenii au putut admira mașinile de poziție expuse, după cum și o serie de obiecte pe care cei din cadrul poliției le utilizează în cadrul serviciului.