A început ”Bucurie în mișcare” 2019!

0
204

Din 5 martie, a început campania ”Bucurie în mișcare” 2019 organizată de organizația 11 EVEN Cluj Napoca, campanie care în acest an are ca motto ”Hai în pauza de mișcare”. Campania presupune ca fiecare iubitor de sport, cadru didactic sau elev, să posteze pe relețelele de socializare minim o fotografie și maxim 5 pe zi, fotografie sau filmuleț care să reprezinte o activitate sportivă pe care acesta o desfășoară:

Fotografiile sau filmulețele se pot încărca pe Facebook sau Instagram, menționând numele orașului nostru: Slatina. Specificarea numelui orașului e suficientă, însă dacă se dorești se poate  pune și un # înainte.
Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.
Dacă postezi pe Facebook, dă tag @BucurieInMiscareRomania în descriere. Postările trebuie să fie publice.

În anul 2018, participant în premieră, orașul Slatina a ocupat poziția a II-a în clasament, devenind astfel gazda evenimentului. Mulți slătineni își aduc aminte cu bucurie de momentele petrecute pe Esplanada din centrul municipiului unde mișcarea, sportul și voioșia au reprezentat o bună propagandă pentru sănătate.

În acest an, Slatina face parte din grupa a III-a alături de Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Bistrița, Vaslui și Târgoviște. Primele trei clasate vor găzdui în perioada mai-iunie etapa finală a concursului.

Pe această cale, îi invităm pe toți care iubesc sportul și mișcarea să aloce câteva clipe pentru a posta o fotografie sau un filmuleț pe rețelele sociale mai sus menționate, contribuind în acest fel la un punctaj cât mai bun pe care să îl obțină orașul nostru. Perioada de desfășurare a campaniei este 5-15 martie 2019.