Slatina, gazdă a campaniei ”Bucurie în mișcare” 2019!

0
138

Pentru al doilea an consecutive, orașul nostru a fost selectat să participle la campania ”Bucurie în mișcare” organizată de Asociația 11 Even Cluj. Dacă anul trecut manifestarea găzduită pe Esplanada din centrul orașului a suscitat un deosebit interes din partea tuturor iubitorilor de mișcare șI sport, sperăm ca în acest an participarea să depășească cotele de anul trecut, iar manifestarea să devină tradițională. În 2018 slătinenii mai mici sau mai mari au avut prilejul să participle la diverse competiții de minifotbal, tennis de masă, baschet, tir cu arcul, badminton, precum șI la demonstrații de karate, zumba, fittnes etc.

Pentru a fi selectați trebuie ca toți cei care fac mișcare începând de la cele mai fragede vârste să posteze în perioada 5-15 martie 2019, maxim 5 fotografii sau filmulețe pe Facebook sau Instagram, menționând orașul pe care-l susțin. Specificarea numelui orașului e suficientă, însă dacă se dorește se poate  pune și un # înainte.
Dacă postezi pe Instagram, e important să dai tag @BucurieInMiscareRomania pe poză.
Dacă postezi pe Facebook, dă tag @BucurieInMiscareRomania în descriere.

Aveți grijă ca postările să fie publice.

Slatina face parte din Grupa a III-a, alături de orașele: Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Bistrița, Vaslui și Târgoviște.

Toate școlile din municipiul Slatina sunt așteptate să participe la această manifestare sportivă, iar cei care diriguesc sportul și mișcarea să se implice activ în această competiție. În 2018, organizatorii au fost foarte mulțumiți de orașul nostru, de modul cum s-a implicat în acțiune și sperăm că și în acest an se va întâmpla același lucru.