Handbal (F): CSM Slatina în fața unui nou ”examen”!

0
115

Duminică, 3 martie 2019, cu începere de la ora 11:00, iubitorii handbalului din oraș sunt așteptați în număr cât mai mare la sala LPS pentru a asista la meciul dintre CSM Slatina și SCM Gloria Buzău, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii Florilor. Partida se anunța una foarte importantă pentru handbalistele pregătite de Victorina Bora care în ultimele etape nu au reușit să aducă puncte din deplasare.

Va fi un joc extrem de disputat prin prisma faptului că echipa locală va căuta să-și consolideze locul 10 în clasament pentru a evita barajul de menținere în Liga Națională.Până în prezent cele două echipe s-au întâlnit de două ori în campionat și în Cupa României, de fiecare dată victoria revenind handbalistelor din Buzău.

În cea mai recentă confruntare, SCM Buzău s-a impus cu 33-32, însă CSM Slatina a folosit în acest joc sportive care au evoluat mai puțin însă prestația lor a mulțumit conducerea tehnică.

Pentru meciul de duminică biletele se pot achiziționa de la casieria CAO (Cuptorul de Aur), vineri, cu începere de la ora 10:00. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Jocul de la Slatina va fi arbitrat de o brigadă formată din G.Bădiu și I.Barbu ambii din Cluj Napoca. Observator FRH va fi A.Cirligeanu din București.