Dublă lansare de carte, la Biblioteca Județeană

0
218

Joi, 28.02.2019, începând cu ora 14:30, Liga Scriitorilor Români-Filiala Olt și Cenaclul Literar și de Jurnalism „Dumitru Caracostea” în colaborare cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Uniunea Scriitorilor Europeni & Uniunea Artiștilor Plastici, organizează o dublă Lansare de Carte: „Evaluarea formativă a elevilor prin intermediul metodelor moderne„(Editura Hoffman, 2019), autor Tănțica Dobrița; „Vă bate-n ușă, e pe prag” (Editura Hoffman, 2019), autor, prof. teolog Paulian Buicescu. Va urma o pauză de protocol, schimb.de impresii, apoi membrii Ligii vor avea Adunarea generală de dare de seamă și alegeri.

În această perioadă, tot la  Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu” din Slatina va găzdui două expoziții de carte: Grigore Alexandrescu (209 ani de la nașterea acestuia) și Grigore Vieru (84 de ani de la nașterea poetului). Ambele expoziții se vor ține în holul de la intrarea în bibliotecă, dar și la Secția de Beletristică. Operele prezentate fac parte din depozitul instituției.

Iubitorii cuvântului sunt așteptați la Biblioteca Județeană ”Ion Minulescu” pentru a lua parte la aceste manifestări culturale care demontrează că județul nostru este fruntaș la capitolul promovării talenelor literare.