Gigel Știrbu: Oferta PSD: Funcții pentru prieteni și cunoscuți

0
407

Vicepreședinte PNL, deputatul de Olt Gigel Știrbu, susține că aparatul bugetar din România devine neîncăpător pentru PSD-istii lui Dragnea.

”Panică în PSD! Aparatul bugetar din România devine neîncăpător pentru PSD-istii lui Dragnea.  În filiala județeană PSD Argeș a izbucnit, ieri, un scandal pe funcții publice.Toți membrii filialei PSD Pitești, au decis să-și dea demisia în bloc din toate funcțiile deținute în partid și s-au apucat de strâns semnături pentru schimbarea din funcție a liderului județean, vicepreședintele național al PSD, Șerban Valeca. Printre demisionari se află și membrul marcant al PSD-ului, deputatul Cătălin Rădulescu, zis și «Mitralieră»,  condamnat definitiv pentru luare de mită.

Se pare că dl. Valeca este un rebel și nu respectă aranjamemtele care se fac în cadrul Biroului Permanent al PSD Argeș. După ce vinerea trecută  au hotărât susținerea  a trei persoane pentru trei funcții județene: APIA, Direcția de Sport și Administrația Financiară, membrii organizației s-au trezit că la Administrația Financiară dl. Șerban Valeca a acceptat numirea unei persoane, alta decât cea care a fost aleasă în cadrul ședinței Biroului Permanent al PSD Argeș.

Cetățenii României pot înțelege acum pe ce se bazează sloganul PSD-ului «Politica celor mulți». Se pare că PSD are într-adevăr mulți, mult prea mulți prieteni, mult mai mulți decât poate duce statul. Cum oare să mai funcționeze instituțiile statului, sufocate fiind de pile și relații?

Acum urmează ca demisionarii să dea fuga la Daddy Dragnea în speranța că el le va putea stinge conflictul din filială, oferindu-le noi locuri de muncă de «căpușat» sau alte avantaje. Constat faptul că așa-zișii politicieni PSD nu fac altceva decât să împartă, posturi publice și funcții cu autoritate, între ei și între organizațiile care îi sprijină, în mod evident discriminatoriu, căci de competență sau calificări profesionale nu poate fi vorba. Mă întreb, în aceste condiții, cum se poate construi sau dezvolta ceva în țara asta dacă românii muncesc exclusiv pentru bunăstarea celor aflați acum la putere, banii contribuabililor fiind directionați în buzunarele social democrate?

Și înainte sa mă întrebe dl. Dragnea și pe mine dacă vreau să merg cu domnia sa la baie, îl întreb eu, daca nu vrea sa-și invite la baie colegii de partid, poate le-ar prinde bine un duș rece, că prea s-au încins pe funcții.

Stimați conducători PSD, lăsați instituțiile statului să funcționeze, ori v-ați uitat chemarea?! «Vocația noastră de partid de stânga este aceea de a face politică pentru oameni, politica oamenilor care muncesc din greu zi de zi pentru ca la sfârșitul zilei să aibă cu ce să-și plătească întreţinerea, să cumpere haine și mâncare pentru copii, să cumpere medicamente pentru cei bătrâni»”, potrivit unui comunicat remis de parlamentarul de Olt.