Fotbal: CSM Slatina, bilanţul săptămânii

0
242

După  perioada de pregătire desfășurată la Cheile Grădiștei, echipa de fotbal CSM Slatina lider în seria a IV-a a Campionatului Județean, a intrat într-o nouă etapă a pregătirilor pentru reluarea noului sezon, sezon la finalul căruia echipa orașului va susține barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Fotbaliștii pregătiți de Bobi Verdeș, Mircea Voicu și Vasile Sin au avut un program încărcat, cu multe meciuri amicale în vederea abordării returului de campionat la o formă maximă.

Miercuri, 13 februarie, cu începere de la ora 15:00, CSM Slatina a susţinut  primul joc amical al iernii, parteneră de întrecere fiind echipa Unirea Bascov, echipă de Liga a III-a, promovată anul trecut și pregătită de fostul jucător Adrian Dulcea. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei slătinene, sorul final fiind 4-2 (1-1). Pentru CSM Slatina au marcat: David Oprescu (min.27), Ovidiu Popescu (min. 48), Daniel Turlea (min. 60) şi Andrei Bîră (min. 74). Surpriza meciului a fost mijlocaşul central David Oprescu. Tânărul de numai 19 ani  a debutat cu gol în tricoul grupării slătinene deschizând scorul pentru echipa oraşului nostru.

Vineri,  15 februarie, CSM Slatina a întâlni, tot pe teren propriu, de la ora 12:00, o altă echipă de Liga a III-a, CSO Filiași pregătită de Mugur Gușatu, fost jucător la ”U” Craiova. Echipa noastră a pierdut, scor final fiind de 0-2, la capătul unui joc în care banca tehnică a urmărit la lucru, în mare parte, juniorii Under 19.

Sâmbătă, 16 februarie, cu începere de la ora 11:00, echipa slătineană a întâlni divizionara secundă FC Argeș Pitești antrenată de Emil Săndoi. Şi în acest meci, victoria nu a fost de partea echipei oraşului nostru, CSM fiind învinsă, scorul final fiind 0-1 pentru oaspeţi.

Programul de pregătire va continua și săptămâna viitoare cu alte două jocuri amicale cu echipe de Liga a III-a, Turris Turnu Măgurele și FCU Craiova 1948, echipă patronată de Adrian Mititelu.