Doi bărbaţi, prinşi în Olt în timp ce ridicau un colet cu 1.5 kilograme de cocaină

0
799

Doi bărbaţi au fost prinşi în judeţul Olt în timp ce ridicau un colet cu 1,5 kilograme de cocaină, drogurile fiind ascunse într-o imprimantă. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore şi este prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, joi, o acţiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat două persoane, de 17 şi 42 de ani, în timp ce ridicau, în Slatina, un colet care conţinea o imprimantă înfăşurată în folie de protecţie.

În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 grame. Pachetele conţineau cocaină.

Cele două persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 42 de ani.

Vineri, acesta va fi prezentat Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic şi consum de droguri de mare risc.

Sursa: mediafax.ro