Horoscop: săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie | Aveți grijă la carieră și dragoste

0
434

Berbec

Primele zile ale săptămânii sunt dedicate relaţiilor parteneriale şi colaborărilor. Sunt posibile dialoguri aprinse, reproşuri, iar căderea la pace se face cam greu. Se recomandă prudenţă şi discernământ, întrucât se pot strica relaţii bune. Pe 30 şi 31 Ianuarie, te poţi ocupa de chestiunile financiare legate de taxe, impozite sau, funcţie de caz, de relaţiile cu instituţiile financiare. Din a doua parte a săptămânii se conturează situaţii dinamice la locul de muncă. Anumite conflicte pot lua amploare sau se pot declanşa invidii. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tău şi întâmpină evenimentele cu mult calm. Sunt posibile insomnii, vise deosebite sau revelaţii ale unor evenimente şi personaje din viaţa ta. Dozează-ți eforturile pe toate palierele cotidiene. Relațiile cu străinătatea sunt prezente și foarte interesante. Pentru alţii se pun în discuţie aspecte legate de studii pe termen lung. Spre finalul săptămânii apare dorinţa de rafinare sufletească şi de abordare a vieţii prin prisma disciplinelor spirituale.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o săptămână impactantă la nivel emoțional, o săptămână în care adevărul le va deveni revelație. Nativii vor retrăi toate deziluziile, neîmplinirile și nemulțumirile ultimilor aproximativ 7 ani, însă nu este vorba de o perioadă de regret și suferință, ci din contră, vor fi extrem de determinați să încheie tot ce le stă în calea evoluției personale și profesionale. Posibil ca în zona sentimentală să ia decizii radicale și neașteptate pe fondul unor secrete care ies la iveală acum. În orice caz, nu vor lipsi tensiunile din cuplu. Pe de altă parte, încântarea nativilor va veni în plan financiar și profesional, unde se anunță oportunități remarcabile atât de îmbunătățire a veniturilor, cât și de avansare în carieră. Aceștia pot fi atrași de noi domenii de cunoaștere și pot începe cursuri în acest sens, iar weekendul, atunci când Luna le va traversa casa carierei, poate veni cu idei de afaceri ingenioase și revoluționare.

Gemeni

Începutul săptămânii îţi aduce multe treburi la locul de muncă. Relaţiile colegiale sunt destul de tensionate, dar se pare că cele cu şefii se îmbunătăţesc. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de priorităţi, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Zilele de 30 şi 31 Ianuarie sunt propice lămuririi unor aspecte ce ţin de relaţiile parteneriale. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că eşti prea implicat în problemele de serviciu şi îţi neglijezi rolul din cadrul cuplului. Totuși se conturează aspecte favorabile în plan partenerial cu efecte pe termen lung. Foarte active sunt și relațiile cu prietenii, bine fiind să ții cont de tot ce se petrece în acest segment relațional. Conflictele dintre ce îţi doreşti tu şi ce îţi oferă ceilalţi sunt destul de greu de controlat, aşa încât lasă lucrurile să se desfăşoare de la sine. Spre sfârşitul săptămânii, recomandabil este să te ocupi de chestiuni ce vizează banii şi bunurile altora. Achită-ţi toate datoriile, întrucât te descurci cu banii destul de bine.

Rac

Relaţiile sentimentale sunt subiectele tale favorite de la începutul acestei săptămâni. Există etape din cadrul unor relaţii asupra cărora este nevoie să revii şi să pui lucrurile la punct. Sunt posibile neînţelegeri, stări de spirit tensionate, dar puterea ta de a te adapta situaţiei şi oamenilor te va ajuta mult. Pentru alţii, relaţiile cu copiii sunt în prim-planul vieţii, însă balansul dintre una caldă şi una rece dă farmec acestor zile. La serviciu, activităţile se aglomerează pe 30 şi 31 Ianuarie. Relaţiile colegiale sunt discrepante, dar fără urmări majore. Foarte interesante şi importante devin relaţiile cu şefii sau autorităţile. Se conturează schimbări majore și definitive în plan profesional. Dialogurile aprinse pot fi frecvente. Prudenţa şi discernământul se recomandă în doze mari. Există varianta îmbunătăţirii poziţiei tale sociale, dar asumarea unor sarcini şi responsabilităţi noi, te poate epuiza destul de mult. La sfârşitul intervalului analizat, bine este să aloci timp partenerului de viaţă sau colaboratorilor.

Leu

Casa, familia şi locurile natale sunt principalele accente ale începutului săptămânii. Este posibil să te ocupi de reparaţii curente sau să reamenajezi decorul locativ. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot lămuri unele chestiuni ce privesc trecutul neamului din care provii. Atenţie la sănătatea sau problemele sociale ale unui membru al familiei, în speţă un părinte! Pe 30 şi 31 Ianuarie eşti sentimental, îndrăgostit, dar şi capricios vizavi de persoanele dragi. Sunt stări momentane, ce vor trece la fel de uşor cum au apărut. Te poți ocupa cu succes de un hobby sau îi poți antrena, cu succes, pe cei dragi în activități recreative. În ultimele zile ale săptămânii ai multe de făcut la serviciu. Bazează-te doar pe tine însuţi. Este nevoie să ai în vedere odihna şi plimbările în aer liber, deoarece organismul tău este obosit. Se pot evidenția afecțiuni osoase și digestive. Prudență și dozează-ți eforturile!

Fecioară

În primele zile ale săptămânii eşti mai mult pe drumuri. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îţi pot crea neplăceri, însă selectează informaţiile care vin spre tine şi nu da frâu liber stărilor tale interioare. Pe de altă parte este o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor financiare legate de credite, datorii, moșteniri, partaje. Poţi descoperi nereguli în documentele juridice sau poţi constata că partenerii de afaceri au scopuri diferite de ale tale, ce nu îţi sunt pe plac. Pe 30 şi 31 Ianuarie ai spor la treburile gospodăreşti. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau achiziţionarea unui obiect decorativ sunt binevenite. Relaţiile familiale sunt tensionate, aşa încât evită discuţiile în contradictoriu şi ascultă şi părerile celorlalţi. Spre finalul săptămânii, cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte. Relaţia cu persoana iubită traversează momente dinamice, dar dacă vei lăsa orgoliul deoparte, totul va fi minunat. Fii foarte atent la sănătatea ta!

Balanță

Relaţiile parteneriale şi colaborările sunt subiectul principal pentru ceva vreme de acum încolo. Sunt posibile despărţiri definitive de parteneri, alături de care ai desfăşurat o activitate îndelungată. Sau pot exista discuţii conflictuale cu majoritatea celor din jurul tău. Depinde de tine cum te raportezi la evenimentele în care eşti implicat. Abordează totul cu calm, discernământ şi prudenţă. Nu da frâu liber primului impuls, deoarece poţi strica relaţii sau colaborări importante. Pe 28 şi 29 Ianuarie poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de remuneraţia de la un loc de muncă. Astrele îţi trimit suficient suport material şi te poţi descurca fără probleme. Zilele de 30 şi 31 Ianuarie sunt bune pentru întâlniri şi dialoguri cu neamurile sau cu prietenii apropiaţi. Este posibil să călătorești pe distanțe scurte în interes de serviciu şi mai puţin personal. Finalul săptămânii aduce în atenţie treburile gospodăreşti. Sunt momente propice reamenajărilor de decor.

Scorpion

La începutul săptămânii debordezi de energie, vrei să rezolvi multe şi mărunte, iar asta este foarte bine. Sigur că simţi în sinea ta un fel de barieră în a-ţi scoate la iveală toate imboldurile inimii, însă ai încredere că totul decurge în favoarea ta. Relaţiile parteneriale sunt excelente, mai ales din perspectiva financiară. Zilele de 30 şi 31 Ianuarie sunt bune pentru a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri sau recompense deosebite. Deocamdată, raportul dintre munca depusă la serviciu şi remuneraţia aferentă este în favoarea muncii. Cel mai bine ar fi să-ţi dozezi eforturile, să lucrezi doar strictul necesar şi să eviţi conflictele cu cei din jur. Energia vitală scade în a doua parte a intervalului analizat, aşa încât fii atent la semnalele organismului şi acţionează în consecinţă. Spre finalul săptămânii se întrezăresc drumuri scurte şi întâlniri cu prietenii apropiaţi. Odihneşte-te mai mult şi programează-ţi plimbări în aer liber.

Săgetător

În primele zile ale săptămânii sufletul tău are nevoie de retragere din forfota vieţii. Sunt momente bune de a sta de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă şi de a-ţi alcătui noi planuri de urmat. Sănătatea fluctuează destul de mult, aşa încât fii atent. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 28 – 30 Ianuarie! Zilele de 31 Ianuarie şi 01 Februarie îţi aduc multă vioiciune şi chef de a face ordine în viaţa ta. Devii mai receptiv la nevoile celor din jur, reuşind să echilibrezi relaţiile cu ceilalţi. Recomandabil este să priveşti lucrurile cu detaşare, prudenţă şi cu încrederea că toate se vor aranja exact cum îţi este necesar. În a doua parte a săptămânii, astrele îţi recomandă să te ocupi de cumpărăturile zilnice. Poţi primi cadouri, recompense sau se pot pune în discuţie măriri ale veniturilor obţinute de la un loc de muncă. Tentaţia cheltuielilor extravagante îţi dă târcoale, însă bine este să te rezumi doar la strictul necesar.

Capricorn

Eşti înconjurat de prieteni încă din primele zile ale săptămânii. Întâlniri, dialoguri, sfaturi, soluţii ingenioase, toate vin către tine într-un carusel deosebit. Sunt posibile neplăceri din partea unor oameni în care aveai încredere, dar evită speculaţiile şi analizează totul în mod obiectiv. Zilele de 30 şi 31 Ianuarie sunt bune pentru a te retrage din mijlocul celorlalţi. Organsimul îţi poate da semne de oboseală, aşa încât ocupă-te doar de activităţile de rutină, ce nu te solicită mult fizic şi mental. Relaţiile cu membrii familiei sunt dinamice, iar dialogurile vor avea note destul de dure. Bine ar fi să iei în considerare şi opiniile celorlalţi vizavi de spaţiul locativ sau de patrimoniu familial. Există posibilitatea să rupi anumite legături cu unele rude, ceea ce nu este de dorit. În a doua parte a săptămânii te vei simţi minunat şi cu poftă de viaţă. Dorinţa de înfrumseţare trupească va fi la cote înalte şi indicat ar fi să-ţi programezi vizite la saloanele de îngrijire corporală.

Vărsător

Primele zile ale săptămnii sunt bune de a te ocupa de domeniul profesional în care îţi desfăşori activitatea şi de imaginea ta în ochii celorlalţi. Sunt posibile discuţii delicate cu un şef, astfel că fii prudent şi susţine-ţi punctul de vedere cu argumente viabile. Famila îţi este alături şi îţi oferă tot spirjinul de care ai nevoie. Pe 30 şi 31 Ianuarie sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii şi de a primi sfaturi utile. Unele veşti legate de locul de muncă te pot nelinişti, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Gândirea şi comunicarea sunt la cote înalte, devenind pe drept cuvânt, vorbăreţul Zodiacului. Ai idei bune, forţă în cuvinte şi dispui şi de un farmec deosebit. Relaţiile cu cei apropiaţi devin dinamice şi înconjurate de neprevăzut. Evită competiţia în relaţiile cu ceilalţi, deoarece poţi strica situații bune şi nu ar fi de dorit. Spre sfârşitul săptămânii, sufletul tău are nevoie de multă introspecţie şi odihnă. Sănătatea este vulnerabilă mai ales pe segmentul osos și articular.

Pești

Începutul săptămânii îţi aduce dorinţă de rafinare sufletească. Activităţile culturale sunt cele mai potrivite stărilor tale. Studiile pe termn lung revin în atenţie şi bine ar fi să rezolvi cele necesare acestora. Pentru alţii pot interveni aspecte legate de călătorii în afara graniţelor ţării. Zilele de 30 şi 31 Ianuarie îţi dinamizează zona carierei profesionale şi a imaginii tale în societate. Sunt posibile reproşuri din partea unui şef, dar sunt momente pasagere, pe care le poţi depăşi fără probleme. Se conturează schimbări majore în plan socio-profesional, astfel că este posibil să primești sarcini de lucru noi sau chiar o funcție de conducere. Protecţia divină te învăluie în chip misterios şi îţi oferă tot suportul material de care ai nevoie în această etapă de viaţă. Tentaţia de a te ocupa de afaceri este la cote înalte. Analizează cu atenţie ce ţi se propune. Spre sfârşitul săptămânii, recomandabil este să te înconjori de prieteni. Atenţie la sănătate, în special pe segmentele sistemului circulator!