Un magistrat din Olt, la mâna lui Iohannis

0
955

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, în şedinţa de marți, 15 ianuarie, cererile de pensionare pentru doi magistraţi, propunerile fiind trimise către preşedintele României care va semna decretele de eliberare din funcţie. Printre magistraţii care au cerut pensionarea este și Rozeta Ionică, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii  a hotărât eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei IONICĂ ROZETA, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, începând cu data de 01.02.2019.

 Propunerea CSM de eliberare din funcție a procurorului Rozeta Ionică va ajunge la Preşedintele României, Klaus Iohannis. Potrivit dispozițiilor articolului 65 alineatul (2) din Legea numărul 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, eliberarea din funcție a judecătorilor și procurorilor se dispune prin decret al Președintelui României, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii. Pe lângă cererea magistratului din Olt,  CSM a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind: eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MINCĂ LAURA ELENA, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.