Șef nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina

0
2653

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina va avea un nou șef!

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în ședința de marți 15 ianuarie, delegarea în fruntea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a procurorului Ștefania Chelu, începând cu data de 12 februarie 2019, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. Magistratul îl va înlocui pe procurorul Irina Șerban (n.r. în prezent prim-procuror al acestei unități de parchet) al cărei mandat expiră la data de 12 februarie 2019. De asemenea, începând cu 13 februarie, Irina Șerban își va desfășura activitatea ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, ca urmare a promovării examenului pe funcție.

Procurorul Ștefania Chelu vine de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia, județul Mehedinți. Magistratul are o vastă experiență ocupând funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia din 2005 până în 2018. Ani buni magistratul a exercitat și funcția de conducere și funcția de execuție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia.

Prim-procurorul Ștefania Chelu a fost evidențiat pentru merite deosebite în activitatea profesională desfășurată timp de mai mulți ani de către Procurorul General al Romaniei.