Cum se circulă pe drumurile din județul Olt

0
529

Un număr de 38 de utilaje de deszăpezire au acţionat în ultimele 12 ore pe drumurile naţionale care tranzitează județul Olt , a precizat vineri, directorul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina,  Adrian Motorga.

Potrivit acestuia, circulaţia se desfăşoară fără probleme pe toate arterele, nefiind semnalate blocaje în trafic din cauza condiţiilor meteorologice. În ultimele ore pe drumurile naționale care străbat județul Olt au fost împrăștiate nu mai puțin de 350 de tone de material antiderapant.

  „Se circulă foarte bine pe drumurile naționale din județul Olt. Drumurile sunt negre și umede. Toată noaptea am intervenit cu 38 de utilaje și au fost împrăștiate 350 de tone de material antiderapant, în speță sare, de când a început să ningă până la ora aceasta (n.r. 8.30). Nu am avut probleme. Suntem pregătiți să facem față oricărei situații”, a declarat șeful SDN Slatina.

Niciun drum județean nu este închis

Și pe drumurile județene situația este una bună. Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Olt, Miruna Ginerică, în prezent pe drumurile județene din Olt se circulă în condiții de iarnă. Niciun drum județean nu este închis. În momentul de față pe toate drumurile județene se acționează cu 42 de utilaje.