Darius Vâlcov l-a umilit, la Antena 3, pe președintele Klaus Iohannis: ‘Știm că îi ia foarte mult să citească. E avocatul băncilor’

0
681

Darius Vâlcov îi răspunde lui Klaus Iohannis, după ce președintele a susținut că măsurile fiscale luate de Guvern arată că acesta nu are bani să acopere măsurile sociale și că primul efect al „taxei pe lăcomie” va fi de fapt viața mai grea românilor care se vor confrunta cu la gaze și curent.

”Știm că îi ia foarte mult să citească, se pripește când face aceste afirmații. El a spus și la transferul contribuțiilor, că va fi un dezastru, că vor scădea salariile la milioane de oameni. În aceeași situație ne aflăm azi. Vedem un avocat al acestor mari corporații care vine și ne spune – înlăturați ordonanța. Mă întreb însă dacă a fost avocatul oamenilor atunci când Consiliul Concurenței a spus că mai multe bănci și companii s-au înțeles pentru a ține prețul sus la serviciile oamenilor. Atunci nu l-am văzut să comenteze.

Nu urmărim să luăm niciun ban de la bănci. Poate Crăciunul și Revelionul e un bun moment să se gândească și cum au vorbit între ele, să vedem cum scad cu 10-15% ratele românilor. Dorim însă să vedem un nivel scăzut al ROBOR din ianuarie, astfel încât ratele românilor să scadă cu 10-15%, printr-un ROBOR de 1,5%

E exclus ca vreo bancă să plece din România! Ați văzut vreun câine să plece de la măcelărie?”, a spus Darius Vâlcov la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro