OLT: Accident rutier cu fugă de la locul faptei

0
1093

Un bărbat de 39 de ani din Studina a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost acroșat  de o autoutilitară al cărei șofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, din primele verificări, a reieșit faptul că victima circula pe partea carosabilă, fiind acroșată în momentul în care conducătorul autoutilitarei a efectuat virajul la stânga.

La data de 12 decembrie, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Studina, s-a prezentat la o unitate spitalicească, fiind diagnosticat cu policontuzie prin accident rutier, fără a necesita internarea. În urma sesizării unității medicale, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au desfășurat activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din primele verificări, a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Studina, la efectuarea virajului la stânga, ar fi acroșat ușor, un bărbat, de 39 de ani, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Conducătorul  auto și-a continuat deplasarea către domiciliu, părăsind locul accidentului”, a declarat inspectorul principal Alexandra Dicu.

În scurt timp polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au reușit să-l identifice pe conducătorul autoturismului.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Studina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a adăugat Dicu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.