Bloggerii olteni, prezenți la conferința Food Bloggers

0
168

Astăzi are loc ediția de iarnă cu numărul VIII a conferinței Food Bloggers în București, în incinta Radisson Blu. Evenimentul se adresează tuturor celor pasionați de gătit și de blogging deopotrivă și reunește bloggeri, jurnaliști și fotografi culinari, specialiști și branduri renumite din industria horeca.

Asociația Bloggerilor Olteni (ASBO) va fi reprezentată la conferință de către cinci membri activi, care vor participa la cele trei sesiuni despre tactici de promovare, conținut și colaborări cu branduri recunoscut pe piața internă și internațională.

”N-am lipsit la nicio ediție, nici nu mai știu a câta este. Din Craiova suntem 5 care vom fi prezenți. Așteptările sunt pe mai multe direcții: noutăți, trenduri, sfaturi și bune practici, dar și socializare”, spune Daniel Botea, președintele ASBO.

Printre cei care vor urca pe scenă și vor împărtăși din cunoștințele lor se numără chef Florin Dumitrescu, executive chef- l’atelier relais & chateaux Samuel le Torriellec, wine curator & sommelier Mirela Mateescu, pastry chef Olguta Oana Iliescu, instagrammer Brindusa Birsan, blogger Mia Munteanu, dar și alți bucătari de renume, influenceri și reprezentanți din domeniul horeca.

La eveniment sunt așteptați peste 200 de participanți, care se vor bucura de cadouri și surprize din partea organizatorilor. Cei care nu pot fizic să ajungă, pot urmări transmisia live pe siteul oficial al conferinței: http://www.foodbloggers.ro.