Victor Ponta, prezent la Slatina

0
874

PRO România a înființat un nou sediu la Slatina. Cu această ocazie partidul PRO România a ținut o conferință de presă. La eveniment au participat: fostul Premier-Victor Ponta, fostul Președinte al Partidului Conservator-Daniel Constantin, fostul Ministru al Sănătății-Nicolae Bănicioiu, Coordonatorul Județului al partidului-Marius Dan Silvian.

Partidul PRO România nu urmărește să fie pe primul loc, se dorește a fi un partid alcătuit din o altă categorie de oameni, oameni normali, care nu urmăresc să aibă diferite funcții, atenți la nevoile și cerințele alegătorilor. Acest partid nu vrea să facă greșelile făcute în trecut de alte partide.  Se adresează oamenilor care au crezut în 2012 că România poate fi guvernată corect și cinsit, dar care în 2016 au fost dezamăgiți. În județul Olt există  deja alte 12 organizații.

Fostul Premier- Victor Ponta  a transmis: ,, Viața ne oferă surprize! Nu credeam că o să ne revedem într-o nouă formulă politică, dar sunt absolut convins că am făcut ce trebuie…și Daniel și Nicu și eu și alții…Când nu ne mai regăsim într-un loc și nu mai suntem de acord cu direcția în care merge acea echipă cel mai corect este să zici: Noi mergem pe alt drum!… Știu foarte bine că în județul Olt  foarte mulți oameni au pus ștampila pe numele meu…”

Fostul Ministru al Sănătății-Nicolae Bănicioiu a ținut și el un discurs: ,, M-am bucurat să văd că există foarte mulți oameni dornici de implicare. Am văzut și foarte mulți colegi din fostul meu partid PSD, dar am văzut foarte mulți oameni care au venit din partidele de zona de dreapta, foarte mulți care au activat în PNL și foarte mulți oameni care nu au făcut politică…Aș putea spune că și la Slatina, dar și în județul Olt avem premisele unei organizații puternice. Cred că există toate șansele să facem un scor bun, mult peste media județeană…”

PRO România promite să fie un partit care oferă o bună organizare, solidaritate, sinceritate și multă transparență.