Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt face angajări

0
1236

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a trei posturi contractuale vacante. Este vorba despre un post de consilier, gradul II, studii superioare de lungă durată, la Compartimentul financiar – contabil, un post de referent de specialitate, gradul I, studii superioare de lungă durată, la depozitul de manuale și un post muncitor, gradul II, studii medii, la depozitul de manuale.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
cunoştinţe de operare PC: Word, Excel, Power Point, internet, dovedite cu foaia matricolă sau orice alt document eliberat în acest sens și vechime în specialitate studiilor  de minimum 1 an, pentru postul de consilier, gradul II, la compartimentul financiar cantabil; studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice sau juridice, cunoştinţe de operare PC: Word, Excel, Power Point, internet, dovedite cu foaia matricolă sau orice alt document eliberat în acest sens și vechime în specialitate studiilor  de minimum 3 ani şi 6 luni, pentru postul de referent de specialitate, gradul I, la depozitul de manuale și studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, fără a se solicita vechime în muncă, pentru postul de muncitor, gradul II, la depozitul de manuale. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 18 decembrie 2018, ora 09.00, iar interviul pe 20 decembrie, de la aceeași oră. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt situat în Slatina, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 8B, judeţul Olt, tel. 0766. 393. 343.