Carambol cu patru mașini, în orașul Balș

0
526

Două persoane au ajuns, miercuri dimineaţa,  la spital, în urma unui accident produs în orașul Balș. În evenimentul rutier au fost implicate implicate două autoutilitare, un autovehicul și un autocamion care s-au ciocnit în lanț. Traficul rutier se desfășoară, în momentul de față, pe o singură bandă.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. Un autocamion a oprit la o trecere pentru pietoni, iar un autoturism l-a lovit din spate, alte două autoutilitare lovind această maşină.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrarii unei distanțe corespunzătoare în mers. În accident au fost implicate două autoutilitare, un autovehicul și un autocamion. Cele patru vehicule se deplasau pe direcția Slatina – Craiova. Momentan se circulă în condiții normale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Olt, inspector principal Alexandra Dicu.

Cele două victime se aflau în autoturism, însă au refuzat internarea. Polițiștii olteni au întocmit în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă