Accident cu cinci victime în Olt

0
1916

Cinci persoane, printre care trei minori,  cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui accident produs pe  strada Nicolae Titulescu, din municipiul Caracal. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane.

Imediat după producerea accidentului la fața locului au sosit pompierii SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„La sosirea echipajelor, cele șapte persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente. Echipajul SMURD Caracal a preluat trei minori, un minor în vârstă de opt ani cu traumatism cranio-cerebral minor, alt minor în vârstă de cinci ani cu dureri la nivelul genunchiului stâng și unul în vârstă de 11 ani, cu atac de panică. Toți pacienții au fost transportați la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Victor Enuș.

În același timp echipajul de la Serviciul de Ambulanță Olt a preluat un bărbat și o femeie, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident, cei doi fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal. Celelalte persoane implicate în accident au refuzând transportul la spital. Polițiștii olteni au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.