Mandate europene de arestare pentru doi olteni

0
639

Doi bărbați din Slatina și Dobrosloveni,  pe numele cărora autorităţile judiciare din Luxemburg au emis mandate europene de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și pentru participarea la grup infracțional organizat, au fost depistați de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Marți, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în executare două mandate europene de arestare, emise de autoritățile judiciare din Luxemburg, pe numele a doi bărbați, de 24 și de 32 de ani, din localitățile Dobrosloveni și Slatina, județul Olt.

Mandatele au fost emise de autoritățile din Luxemburg pe numele celor doi, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și pentru participarea la grup infracțional organizat. Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea lor pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj. În cursul zilei de miercuri, cei doi vor fi prezentați la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării acestora către autoritățile judiciare din Luxemburg”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspector principal Alexandra Dicu