Tribunalul Olt angajează manager economic

0
681

Tribunalul Olt angajează manager economic. Concursul pentru ocuparea acestei funcţii va avea loc între 22 și 26 octombrie.

Curtea de Apel Craiova organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de manager economic la Tribunalul Olt. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Condițiile necesare în vederea participării la concurs sunt: studii superioare economice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice și vechime în specialitate de minimum 7 ani. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 22 octombrie, iar interviul pe 26 octombrie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10 octombrie.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel.