Moarte violentă pentru un bărbat de 30 de ani din Olt

0
2102

Un bărbat de 30 de ani, din municipiul Caracal, a murit, joi, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a lovit frontal, de un tir. Accidentul rutier s-a produs pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, se pare că, vina pentru producerea acestei tragedii aparține chiar șoferul decedat. „Din primele verificări, se pare că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe sensul opus, lovind frontal un cap tractor, condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani”, a declarat Dicu.

Imediat la la fața locului s-au deplasat și pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea echipajelor de intervenție, șoferul autoturismului a fost găsit decedat. Din fericire, șoferul tirului a scăpat fără nicio zgârietură, refuzând transportul la spital. După producerea accidentului circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, ulterior traficul fiind dirijat prin municipiul Caracal. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.