Hans Klemm, Ambasadorul SUA, va vizita vineri Fabrica de Vagoane de la Caracal

0
869

După ce marți,11 septembrie, autoritățile publice caracalene alături de deputatul Dan Ciocan s-au bucurat de vizita ministrului Apărării, Mihai Fifor, și Hans Klemm, Ambasadorul SUA la București, iată că acesta din urmă revine la mai puțin de trei zile în municipiul Caracal.

Hans Klemm va vizita  Fabrica de Vagoane Caracal , în prezența patronului și a reprezentanților  Greenbrier USA.

Anul trecut gigantul american Greenbrier a preluat pachetul majoritar de la Astra Rail Industries, producător de material rulant ce deținea  fabricile de vagoane Astra Vagoane Arad, Romvag Caracal şi Meva din Drobeta Turnu Severin, pentru suma de 60 de milioane de euro.

În această perioadă americanii au realizat câteva investiții la Romvag Caracal, au făcut șI angajări de personal calificat din zona Romanațiului și intenționează să dezvolte fabrica de la Caracal, urmând ca în anul viitor aceasta să-și dubleze producția și numărul de angajați.

Așa cum anunțam în urma vizitei efectuate la Caracal de cei doi  înalți oficiali, roman și american , Mihai Fifor și Hans Klemm, americanii sunt hotărâțI să dezvolte zona din imediata apropiere a Bazei de la Deveselu, implicit municipiul Caracal. Să fie cu noroc !

 

Doru Tudor