Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, la un pas de a deveni rude: locuiesc în aceeași casă

0
1604

Legăturile dintre Liviu Dragnea și Darius Vâlcov sunt mai puternice decât ne-am fi așteptat. Conform celor de la Realitatea TV, iubitele lui Dragnea și Vâlcov sunt verișoare și cum cei doi intenționează să își unească destinele cu cele două domnișoare, asta înseamnă că vor deveni rude prin alianță.

Potrivit unor surse Realitatea TV, iubitele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, Irina Tănase şi Andreea Radu, sunt verişoare, iar cei doi politicieni au de gând să-și întemeieze noi familii alături de ele.

Săptămâna trecută, când social democraţii se aflau la mare, consilierul premierului, Darius Vâlcov, a fost filmat de jurnalişti, în timp ce era la plimbare alături de iubita preşedintelui PSD. Vâlcov nu a vrut să facă declarații politice și s-a limitat la a spune că este foarte bine că lumea merge la mare.

Apropierea dintre Dragnea şi Vâlcov explică și de ce consilierul premierului lucrează încă la Guvern, deşi are o condamnare la 8 ani de închisoare în primă instanţă. Iar liderul PSD l-a apărat chiar şi când Vâlcov a făcut publice datele medicale ale unui protestatar şi a insinuat că președintele Klaus Iohannis, Forumul Germanilor şi mişcarea #rezist ar fi naziști.

Realitatea TV le-a cerut recent telespectatorilor să spună ce îi leagă atât de tare pe Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov. Postul de televiziune a primit sute de mesaje care treceau în revistă posibilele motive ale prieteniei strânse dintre cei doi, de la faptul că au fost colegi în Partidul Democrat condus de Traian Băsescu, până la problemele penale ale lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov.

Sursa: stiripesurse.ro