PAUL STĂNESCU ALEGE …PSD!

0
1129

Liderul PSD Olt și vicepremier al Românei, Paul Stănescu, nu mai are, în  ultimul timp, aceeași apropiere și susținere necondiționată față de Liviu Dragnea.

Olteanul nostru este conștient de faptul că PSD are mari probleme de imagine, de care se face vinovat și președintele partidului, Liviu Dragnea. Condamnarea sa, chiar dacă-i politică, dosarul care va duce la o altă condamnare, chiar dacă-i aiurea, noua lui relație cu foarte tânăra lui secretară, recenta nuntă princiară a băiatului, dictatura impusă în partid, modul violent cu care s-a acționat la miting etc. sunt imputabile lui Liviu Dragnea sau aduc o imagine proastă acestuia și implicit partidului.

Nu e de mirare că Gabriela Firea își permite să speculeze momentul, să-l atace pe Dragnea și să-și consolideze funcția de viitor lider al PSD. De fapt, aceasta dorește să joace cartea pentru numirea candidatului PSD pentru Președinție. Nu DRAGNEA, ci Gabriela Firea sau mai degrabă…CORINA CREȚU!

Paul Stanescu, așa cum a făcut-o și altădată, încearcă să mențină în partid o atmosferă normală și să elimine tensiunile existente. Este liderul politic care-și permite să-i spună în față adevăratele probleme din partid lui Liviu Dragnea.

Din informațiile noastre, Paul Stănescu este cel care a mediat și a influențat rezolvarea tensiunilor existente între Dragnea și Firea. Acesta s-a declarat dezamăgit de modul violent în care s-a acționat la mitingul din 10 august. Totuși, nu a fost de acord cu propunerea făcută de primarul Bucureștiului de a i se retrage sprijinul politic ministrului Carmen Dan. Astfel că, la votul din CEXP al PSD, nu s-a votat ,,pro,, de către conducerea partidului această propunere.

Paul Stănescu a votat împotrivă, argumentând de ce nu este de acord, punând în evidență stabilitatea actualului guvern.

Chiar dacă anumite cărți s-au făcut în favoarea ministrului de interne, în perioada următoare, Carmen Dan va fi sacrificată pentru a da o mică satisfacție Diasporei.

Pavel Calciu