Șoferi beți prinși la volan

0
336

Lucrătorii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Olt au oprit și scos din trafic, sâmbătă, 21 iulie, doi conducători auto ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Primul care a ajuns în atenția rutieriștilor este un bărbat, de 22 de ani, municipiul Slatina, care a fost depistat în trafic, pe Drumul Județean 546, pe raza comunei Brebeni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,96 mg./L alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea prelevării de probe biologice de sânge.

Cel de-al doilea ghinionist este un șofer, de 32 de ani, din comuna Beciu, județul Teleorman,  care a fost prins în timp ce conducea o autoutilitară, pe Drumul Județean 546, având o concentraţie de 0,69 mg./L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caracal, pentru prelevarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe,a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspector principal Alexandra Dicu.

Ilie Bîzoi