PMP, în acord cu decizia CCR

0
242

PMP saluta decizia CCR si reconfirma ca este singurul partid care face cu adevărat opoziție reușind sa blocheze o initiativa legislativa a coaliției de guvernare PSD, ALDE.

Curtea Constituţională a României a admis ieri sesizarea formulată de 80 de parlamentari ai Partidului Mişcarea Populară, PNL şi deputaţi neafiliaţi în legătură cu iniţiativa legislativă care modifică Legea 393/2004 privind statutul aleşilor locali. PSD nu a reușit nici de această dată să destructureze PMP. Primarii și consilierii locali pe care i-am avut până acum rămân unde le este locul ,inclusiv cei care au venit în partid odată cu fuziunea prin absorbție a UNPR! CCR a admis sesizarea de neconstituționalitate depusă de PMP și PNL cu privire la modificările aduse de partidul – stat, PSD, Legii nr. 393/2004 privind statutul aleșilor locali.

De asemenea, PMP alaturi de USR si PNL a atacat la CCR Codul adminstrativ care este antinațional si prin care se introduc pensii speciale pentru aleșii locali și se oficializează limba maghiară.