Accident grav cu victime în Olt

0
1372

Un șofer de 29 de ani din comuna Strejești a ajuns, duminică, în stare foarte gravă la spital, după a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un stâlp din beton și în gardul unei gospodării, pe DN 64, în comuna Grădinari. Înainte de a ajunge în stâlp șoferul autoturismului se pare că a acroșat și o femeie care se afla pe marginea drumului, aceasta fiind de asemenea transportată la spital.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei. „Echipa operativă din cadrul Serviciului Rutier Olt a cercetat împrejurările producerii unui eveniment rutier pe raza comunei Grădinari. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Grădinari, în timp ce conducea un autoturism din direcția Pleșoiu către Drăgășani, pe fondul vitezei, a intrat în coliziune cu gardul unei locuințe și cu un stâlp din beton. În urmă impactului, a fost accidentată o femeie care se afla, în calitate se pieton, în zonă. Conducătorului auto și pietonului le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Inițial, șoferul a fost transportat cu un autoturism particular, la Spitalul din Drăgășani, și ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Și femeia a ajuns la Spitalul din Slatina cu un traumatism la o glezna. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.