Directorul AJPIS Olt a rămas fără sprijin politic

0
1252

Biroul Teritorial Olt al ALDE a luat decizia de a-i retrage sprijinul politic directorului Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Olt, Ileana Ghiță.  Decizia de retragere a sprijinului politic a fost luată de membrii Biroului Teritorial cu 25 de voturi „pentru”.

Directorul AJPIS Olt a rămas fără sprijin politic din partea partidului din care face parte, ALDE. Măsura a fost luată joi, în cadrul Biroului Teritorial al ALDE Olt. Motivele pentru care s-a luat această măsură, în opinia președintelui ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, sunt abaterile repetate de la disciplina de partid.   În statutul nostru, al partidului, există un articol prin care cei care ocupă funcții publice și fac asemenea abateri repetate, chiar mici, pot fi sancționați cu retragerea sprijinului politic. Dacă era o singură abatere nu era niciun fel de problemă. Sunt niște lucruri care zic eu că dacă intrăm în amănunte ne pierdem. Eu i-am atras atenția în repetate rânduri prin ceea ce a făcut dumneai ca membru de partid, că nu mă interesează viața personală, că greșește față de colegi, prin modul de exprimare. În concluzie, a avut în repetate rânduri abatere de la disciplina de partid și nu cred că un membru de partid trebuie să se comporte așa cum s-a comportat dumneai în ultimele trei luni”, a declarat deputatul Niță.

Directorul AJPIS Olt, Ileana Ghiță, a refuzat să comenteze această situație. Aș avea multe de spus în apărarea mea, dar mă abțin să comentez această situație, a declarat Ghiță. Ileana Ghiță este director al AJPIS Olt din iunie 2012, ocupând funcția prin concurs.