Bărbații din Olt acuzați că au răpit și violat o fetiță de 13 ani, arestați preventiv

0
815

Magistrații Judecătoriei Caracal au dispus, marți,  arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a celor trei bărbați din Fărcașele, reținuți, luni, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și viol după ce, duminică, ar fi răpit, de pe stradă, o fetiță de 13 ani din Osica de Jos, pe care au dus-o pe un câmp, unde ar fi violat-o.

 În fapt, duminică 17 iunie, în jurul orelor 17,35 o femeie în vârsta de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că în jurul orelor 17.15, fiica sa în vârsta de 13 ani ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu vârstele de 21 si 24 de ani care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă,cu forța, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care la rândul sau ar fi violat-o pe minoră.