Gala Premiilor de Excelență din Învățământul Liceal Caracalean

0
382

Teatrul Național din Caracal a fost, marți 12 iunie a.c.,  gazda festivității de acordare a Premiilor de excelență din învățământul liceal caracalean, pentru rezultatele deosebite obținute în anul școlar 2017-2018.

„ Ne-am gândit să organizăm un asemenea eveniment pentru a răsplătii efortul vostru, a muncii voastre pe care ați făcut-o și la școală dar și acasă și pentru a cinsti cadrele didactice care v-au îndrumat și s-au implicat în pregătirea voastră. Eu vă felicit pentru rezultatele voastre și în același timp vă mulțumesc, sper că veți devenii oameni de nădejde ai orașului și ai țării. Mulți își pun întrebarea „ Ce face Primăria pentru învățământul caracalean?” Nu știu câți dintre dumneavoastră cunosc faptul că Primăria plătește 25.000 lei lunar Centrului de Excelență de la “Mihai Viteazul”pentru pregătirea tuturor elevilor din municipiu . La nivelul orașului, acest Centru de Excelență funcționează, iar rezultatele se regăsesc în locurile obținute la  olimpiadele la care ați luat parte. Încă o dată vă mulțumesc și vreau să știți că  va respect și vă prețuiesc muncă făcută de voi , dar și de profesorii care v-au pregătit. Felicitări !” a spus Liviu Radu- primarul municipiului Caracal

Rând pe rând, olimpicii, elevii cu rezultate deosebite la diferite concursuri dar și profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor, au urcat pe scena Teatrului Național pentru ași primii premiul și  Diploma de Excelență. Primii care au urcat pe scenă au fost laureații Colegiului Național „Mihai Viteazul”, au urmat cei de la Colegiul National „Ionița Asan” și Colegiul Tehnic „Matei Basarab”, iar încheierea au făcut-o premianții de la Colegiul Agricol „Dimitrie Petrescu”

Excelentă ideea organizării pentru prima dată în municipiul Caracal  unei asemenea manifestări, un moment de bilanț al învățământului licean caracalean la rezultatele căruia și-au adus contribuția profesorii și elevii premiați. Felicitări !

De asemenea se cuvine să adresăm felicitări și organizatorilor Galei Premiilor de Excelență din învățământul liceal, respectiv Primăria Municipiului Caracal, Consiliul Local și Bibliotecii Municipale „Virgil Carianopol”

                                                   Doru Tudor