De 1 iunie la Caracal, A fost inaugurat cel mai modern loc de joacă din Județ

0
1326

1 iunie Ziua internațională a Copilului. Poate cea mai importantă zi din an pentru cei mici, un eveniment mult așteptat  nu numai de copii, dar și de către părinți.

De ziua lor, la Caracal, cei mici alături de părinți sau poate chiar de bunici, au luat cu asalt Parcul Constantin Poroineanu,  unde au fost invitați de oficialitățile locale să-și serbeze Ziua Bucuriei.

Spectacole adecvate pentru copii, susținte în aer liber  de Teatru Anton Pan din Râmnicu Vâlcea, desene pe asfalt, dulciuri și baloane oferite de   cei de la TSD Caracal, toate primite în dar de către cei mici cu zâmbet și voioșie .

Nu poți descrie în cuvinte imaginea pe care o captează retina, atunci când vezi atâta bucurie în jurul tău. Alături de toate acestea observi nerăbdarea  celor mici de a ajunge  cât mai repede la unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă amenajate în Parc , chiar astăzi de ziua lor, a copiilor.

În prezența a sute de copii cel mai nou și mai modern loc de joacă a fost inaugurat de către primarul municipiului Caracal –Liviu Radu , alături de viceprimarul Octavian Stănescu și alte oficialități.

„ Tuturor copiilor din municipiul nostru și  nu numai, le urez încă o data „La multi ani!”, să fie sănătoși și să se bucure de anii copilăriei . Astăzi de ziua lor, noi cei din Administrația Locală am încercat și cred că am și reușit să le aducem un strop de bucurie tuturor copiilor din municipiu. Mulțumim celor de la ADPP Caracal pentru sprijinul acordat în montarea acestui loc de joacă, iar în viitorul apropiat vom mai adăuga niște elemente care să facă un loc plăcut atât pentru copii cât și pentru părinți. Mă simpt onorat de acestă funcție, sunt mulțumit de acestă frumoasă zi și citesc pe fața copiilor și a părinților o mare satisfacție, însă proiectele noastre vor continua și chiar aici lângă locul de joacă vrem să venim cu un ansamblu de părți sportive care să fie la îndemâna   părinților  dar si  adolescenților . Ne dorim ca în fiecare cartier să amenajm   un astfel de loc de joacă, dar de dimensiuni mai reduse, care să bucure atât copii , părinții  și chiar bunicii”. Liviu Radu – primarul municipiului  Caracal.

Noul loc de joacă inaugurat de 1 iunie de ziua copilului, ocupă o suprafață de 300 de metrii pătrați, modulul a fost importat din Hong Kong iar investiția acestuia a are o valoare de 152.000 lei.

Doru Tudor