Schimbări la PNL Olt

0
926

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a vorbit vineri, la Slatina, în cadrul unei conferințe de presă despre schimbările survenite în ultima perioadă în structura filialei PNL Olt. Liderul organizației județene a motivat că toate deciziile au fost luate în cadrul Biroului Politic Județean .

PNL Olt continuă seria de modificări ale structurii interne şi ale conducerilor diferitelor organizaţii locale cu scopul revitalizării activității filialei . Una dintre deciziile importante luate în ultima perioadă în cadrul Biroului Politic Județean (BPJ) este dizolvarea organizației PNL Corabia și numirea în funcția de președinte interimar al organizație, până la organizarea de alegeri statutare, a consilierului județean George Ciucu. În urma analizei activității organizației orășenești Corabia a fost luată decizia dizolvării biroului politic local de acolo și numirii unui președinte interimar în persoana domnului George Ciucu care este consilier județean al PNL și formare unui birou politic local. În ședința de joi domnul Ciucu ne-a înaintat un birou format din 19 persoane cu care va încerca să revitalizeze activitatea politică a organizației Corabia. Avem destui de mulți membri la Corabia, dar, din păcate, în ultima perioadă aceștia nu au fost contactați și nu au fost convocați la diverse acțiuni ale partidului, drept pentru care s-a luat această decizie, a subliniat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Totodată, BPJ a luat act de încetarea de drept a mandatului de prim- vicepreședinte al Ioanei Gherghiță. Motivul, în opinia președintelui Voiculescu, este numărul mare de absențe de la ședințele BPJ acumulate de Ioana Gherghiță.  Decizia a fost luată ca urmare a acumulării mai multor absențe consecutive de la ședințele acestui birou și pot să vă spun că dumneaei de anul trecut din luna octombrie nu a mai participat la niciun fel de ședință și n-a avut nici un fel de activitate pentru PNL. Mi-ar fi plăcut, cum am văzut în ultima perioadă că dumneaei este foarte activă pe rețelele de socializare, să fi fost și în cadrul filialei noastre și probabil în acea situație nu am mai fi ajuns aici, adăugat Voiculescu.

Acestea însă nu sunt singurele modificări survenite în structura PNL Olt. În plus partidul și-a lărgit rândurile cu încă doi membri. De asemenea Biroul Politic Județean a fost completat pe funcția de vicepreședinte pe domeniul justiție, administrație publică și siguranța cetățeanului cu domnul Marian Hristea. Este administratorul public al orașului Balș, astfel că organizația Balș, organizație extrem de importantă pentru filiala noastră are reprezentativitate în Biroul Politic Județean pe o funcție de vicepreședinte. De asemenea, au fost cooptați doi membri noi. Este vorba despre președintele organizației Strejești, doamna Mariana Ungureanu și  domnul Beniamin Ologeanu de la Scornicești. Nu în ultimul rând BPJ al PNL Olt a luat act de demisia din partid a președintelui PNL Osica de Sus, Sabin Roșca. În opinia președintelui PNL Olt, Roșca și-ar fi dat demisia pe fondul presiunile politice exercitate, în special, de primarul comunei Osica de Sus.

Ilie Bîzoi